skip to Main Content
0755 911 783 capo.funerare@gmail.com

Inmormantare gratuita in baza talonului de pensie

CINE SUNTEM

Servicii Funerare Capo este o firma specializata in Servicii Funerare care se ocupa de toate detaliile ceremoniei de inmormantare, asigurand servicii funerare profesionale complete, ieftine, cu profesionalism si respect. Acoperim toate sectoarele Bucurestiului, Ilfov si alte zone limitrofe.

Intelegand perfect momentele dificile in care se afla familiile indoliate si actionand cu empatie si luciditate in sprijinul acestora, Capo Funerare, o firma de pompe funebre cu traditie, va pune la dispozitie: – medic constatator si certificat constatator; – obtinere certificat de deces si adeverinta de inhumare; – intocmirea dosarului pentru ajutor de inmormantare si ridicarea acestuia; – pregatirea persoanei defuncte pentru ceremonia de inmormantare: imbalsamat, spalat, toaletat, cosmetizat si imbracat; – transport sicriu la domiciliu si asezat decedat in sicriu; – transport decedat de la spital/domiciliu la capela; – transport mortuar; – manipulare sicriu.

SERVICII FUNERARE

Serviciile noastre includ si accesoriile necesare inhumarii: sicriu, cruce coroana, trusa de inmormantare si articolele pentru pomenire. Pentru aceasta va punem la dispozitie pachete de dulce sau de post, vase, cani, prosoape, batiste, lumanari, colive, colaci, Prescura, Cap si Arhanghel, doliu de piept si doliu de usa. In functie de cerere, pregatim 12, 18 sau 24 de pachete. Mancarea este gatita in casa, ca la orice pomana traditionala, fiind deosebit de gustoasa si proaspata. Pensionarii beneficiaza de aceste servicii GRATUIT, pe baza talonului de pensie! Cu regret, va stam alaturi in momentele de cumpana si va sustinem sa le depasiti, aducandu-ne contributia prin servicii funerare ieftine si preluand sarcina dificila de a organiza si a superviza inhumarea persoanei dragi. Va stam la dispozitie non stop, pe strada Margeanului 63, in sectorul 5 și Strada Mărgeanului 19, cu servicii funerare profesionale complete, in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

O nouă locatie, colt cu Strada Burlacu Ion, vis a vis de Biserica Constantin si Elena (Zona Teius).

3
e1c49b75-b211-45fd-82a3-8d704ab61146
Call Now ButtonNON STOP